Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, Merve Boluğur’un peşinde!

Manken Ebru Şallı’nın eski kocası Harun Tan, Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’u sosyal medyadan yakın takibe alarak her fotoğrafını beğendi.

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, Merve Boluğur’un peşinde!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’la 2 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene Eylül ayında sonlandıran Merve Boluğur, Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan’ı markajına girdi. Tan, güzel oyuncuyu takibe alarak fotoğraflarını beğendi.

FOTOĞRAFLARINI BEĞENİ YAĞMURUNA TUTTU

31 yaşındaki Merve Boluğur’u yakın markaja alan sosyetik iş insanı Harun Tan, oyuncunun Instagram’daki fotoğraflarını da beğeni yağmuruna tuttu. 53 yaşındaki iş insanı ve Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, Merve Boluğur’un fotoğraflarının hemen hemen tamamını beğendi.
 

Harun Tan

HAKAN SABANCI’YLA SEVGİLİ OLMUŞTU

Merve Boluğur ise Dalkılıç’tan boşandıktan sonra geçtiğimiz yaz başında Hakan Sabancı ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.
 

GEÇTİĞİMİZ SENE BUSE NARCI’YI MARKAJA ALMIŞTI

Harun Tan, 2 yıl önce de yine kendisinden 28 yaş küçük Buse Narcı ile sosyal medyada takipleşip oyuncunun paylaşımlarını beğeni yağmuruna tutmuştu.
 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X