Ece Erken ve Berkay olayı ile ilgili bomba açıklama! ‘Ateşi hiç düşmüyor…’

Gazeteci Tayyar Işıksaçan, iş adamı Murat Karabova’nın doğum gününde şarkıcı Berkay ve Ece Erken’in samimi görüntüleri attığı tweet ile sosyal medyayı sallamıştı. Işıksaçan, o tweet’i Berkay ile attığını açıkladı.

Ece Erken ve Berkay olayı ile ilgili bomba açıklama! ‘Ateşi hiç düşmüyor…’

Önceki akşam iş adamı Murat Karabova’nın doğum gününe katılan Berkay ile Ece Erken’in öpüştüğü iddia edildi.

Bu iddia, gazeteci Tayyar Işıksaçan’ın tweet’i ile patlak verdi. Berkay ve Erken, jet hızıyla skandal iddiayı yalanladı.

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Işıksaçan, söz konusu tweeti Berkay’la birlikte attığını söyledi.

“TWEETİ BERKAY’LA EĞLENMEK İÇİN ATTIK”

Işıksaçan, şöyle konuştu: “Mesajı atan benim zaten. Olay sonrasında tatsız bir yere geldiği ben kaldırdım. Biz o mesajı Berkay’la birlikte eğlenmek için attık. Ben onları gördüğümde ‘sizin bu halinizi gören dedikodu çıkarır’ diye ben dedim zaten. Berkay’ın kırgınlığı falan yok dün yüz kere konuştuk. Popüler insanlar böyle ortamda çok dikkatli olmalı.”
 

ATTIĞI TWEET OLAY YARATTI

Katıldığı doğum gününde Ece Erken ve Berkay Şahin’i samimi şekilde konuşurken gören Işıksaçan, “Büyük kepazelik devam ediyor sunucu E ve şarkıcı B utanmasalar mekanda h..vet olacak” diye tweet attı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla olay büyüyünce Işıksaçan, attığı tweeti sildi.

“ATEŞİ HİÇ DÜŞMÜYOR GARİBİN”

 Işıksaçan o tweeti kaldırsa da tweete verdiği cevabı hesabından silmeyi unuttu. Işıksaçan, o tweette Erken ile ilgili yapılan bir yoruma “Ateşi hiç düşmüyor garibin”şeklinde yanıt veriyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X