Edebali’den başarıya ödül

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yurtdışı ve içinde derece elde eden sporcuları meclis oturumunda ağırladı.

Edebali’den başarıya ödül

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yurtdışında ve yurtiçinde düzenlenen organizas- yonlarda başarı kazanan sporcuları meclis toplantısında konuk etti. Baş- kan Edebali, “Yıldırım, birçok şehrin toplam nüfusundan daha fazla genç insanı bünyesinde barındırıyor. Spor bizim öncelikli yatırım alanlarımız arasında bulunuyor. Gençlerimize hem spor imkânları yaratmaya hem de sportif başarılarını ödüllendirme- ye devam edeceğiz” dedi.

​GURUR VERDİLER

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 8 Yaş Bursa Tenis İl müsabakalarında Yıldırım’ı temsil eden minikler şampiyon oldu. Yıldırımlı tenisçiler İlmeray Masat, Elif Arı, Nuh Mete Düzgün, Nehir Kaş ve Mina Kaş’ın yer aldığı Yıldırım Belediyespor Tenis Takımı, 15 maçın 14’ünü kazanarak grubunu birinci sırada tamamlamayı başardı. Öte yandan Rusya’nın Sochi şehrinde dü- zenlenen Okullararası Dünya Satranç Şampiyonası’nda mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu Safiye Öykü İnce, organizasyonu Dünya beşincisi olarak tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X