Edebali’den vefa

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 14 Mart Tıp Bayramı’nda Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi’nde görev yapan personeli ziyaret etti.

Edebali’den vefa

Sağlık çalışanlarının insanların yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşlara sağlıklı bir yaşam sunmak adına her türlü zorluklarla mücadele ettiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri çok büyüktür.

Bir toplumun mutlu ve başarılı olmasının yolu, o toplumun sağlık bireylerden oluşmasından geçiyor. Bu nedenle sağlık çalışanları da vatandaşları tedavi ederken aynı zamanda toplum ve ülke içinde çok önemli bir görevi ifa ediyor. Yıldırım Tıp Merkezimizin özverili sağlık çalışanları da paha biçilmez olan bir nefes sıhhati hastalarımıza kazandırmak için çaba gösteriyor” diye konuştu. 

Konuşmasının ardından Başkan Edebali, Tıp Merkezi’nde görevli doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayıp, karanfil takdim ederken ziyaret sırasında hastalarla da sohbet edip ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X