EDHO’nun sevilen oyuncusu Gülperi kadrosunda!

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Gülperi kadrosuna yeni bir isim katılıyor. Son olarak ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Ateş karakterine hayat veren Erkan Bektaş, Gülperi’nin eski eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

EDHO’nun sevilen oyuncusu Gülperi kadrosunda!

Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi Gülperi’ye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan ünlü bir oyuncu katıldı.

EYÜP’Ü CANLANDIRACAK

Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’i başrolü paylaştığı dizinin yayınlanan son bölümünde büyük bir sürpriz yaşanmış ve Gülperi’nin öldüğü sanılan eşi Eyüp ortaya çıkmıştı. Ancak yüzü görünmeyen Eyüp’ü kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu.

Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı Tims&B imzalı dizide ‘Eyüp’ karakterine, son olarak ATV’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Ateş’ rolüyle izleyici karşısına çıkan Erkan Bektaş’ın hayat vereceği öğrenildi.

ERKAN BEKTAŞ KİMDİR?

Erkan Bektaş, 1972 yılında Ankara’da doğmuştur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Kendi tiyatrosu olan Tiyatro Baykuş’u 2010 yılında kurdu.

2003 yılında televizyon dünyasına adım atan Erkan Bektaş, 2005 yılında Ihlamurlar Altında dizisinde canlandırdığı karakterle tanınmaktatır.

Kara Yılan, Kül ve Ateş, Şefkat Tepe, Muhteşem Yüzyıl, Leyla iler Mecnun, Böyle Bitmesin, Umutsuz Ev Kadınları, Adını Kalbime Yazdım gibi diziler de rol aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X