Efsane Bursa’ya geri döndü

Şevval Sam, Müzeyyen Senar’ın hayatını sahneye taşıdığı ‘Müzeyyen’ müzikaliyle önceki akşam Türk müziğinin efsane isminin doğduğu şehir olan Bursa’daydı.

Efsane Bursa’ya geri döndü

EMİR DOĞAN 

BU GECE BİZİMLE BURADA…

Müzeyyen Senar’ın yaşam öyküsünü müzikal sahnesine taşıyan Şevval Sam, ‘Müzeyyen’ adlı gösterisiyle Merinos AKKM’nde Bursalıları selamladı. Sanatçının memleketi olan Bursa’da onun adıyla sahneye çıkmaktan duyudğu mutluluğu dile getiren Sam, seyirciye dönerek; ‘Siz de hissediyor musunuz bilemem ama, bence o bedenen olmasa da ruhen şuan bizlerle birlikte…

92082-5ab0b8f58b08f.jpg

Bunu sadece ben hissediyor olamam. Hepinizin gözlerinde onu görüyorum. Sanki bana hoş geldin kızım diyor. Müsadeniz olursa hoş bulduk diyeceğim’ dedi.

92082-muzeyyen-bursalilar-la-bulustu-5ab0b8402a418.jpg
 

DOĞUDUĞU EVE GİDECEĞİM

Konser öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada Müzeyyen Senar’ın Bursa’da doğduğu evi görmeyi çok arzu ettiğini söyleyen Şevval Sam, ‘Bugün doğduğu eve gidecektik ama yetişemedik.

Çünkü Yasak Elma diye bir diziye başladım. Dolayısıyla biz setten buraya geldim. Ama yine Bursa’ya geleceğim ve o zaman o eve gideceğim’ dedi.

Bursalılardan büyük ilgi gören Sam, gecenin sonunda seyircilerin arasına karışarak, ‘Huysuz ve Tatlı Kadın’ı binlerce kişiyle birlikte seslendirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X