Efsane futbolcudan Naim’e ziyaret

Bulgar futbolunun efsane isimlerinden Stoichkov, Naim Süleymanoğlu’nun mezarını ziyaret etti, “Onunla gurur duyuyorum. Benim için dünyada ondan daha büyük sporcu yok.” dedi.

Efsane futbolcudan Naim’e ziyaret

Bulgarların ünlü futbolcusu Hristo Stoichkov, kasım ayında yaşamını yitiren olimpiyat, dünya ve Avrupaşampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun kabrini ziyaret etti.

Naim Süleymanoğlu’nun Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabrine gelerek çelenk bırakan Stoichkov, daha sonra basın mensuplarına konuştu.

“DÜNYADA ONDAN DAHA BÜYÜK SPORCU YOK”

Naim Süleymanoğlu ile çok yakın arkadaş olduğunu dile getiren Stoichkov, “Arkadaşımın yanına geldiğim için mutluyum. Benim için dünyada ondan daha büyük sporcu yok. Çok iyi bir arkadaşlığımız vardı. Dünya ve olimpiyat rekorları kıran bir sporcu. Her sporcu gibi onunla çok gurur duyuyorum. Hiçbir zaman nereden geldiğini unutmadı. Çok genç vefat etti ve bizi bıraktı” şeklinde konuştu.

“ONU HER YERDE ANLATMAK LAZIM”

Hristo Stoichkov, dostluklarının sonsuza kadar süreceğini ifade ederek, “Beni hiçbir zaman bırakmayacak, ben de onu bırakmayacağım. Ben futbolcuyum, o halterci ama sporcu her zaman sporcudur ve sporcuyu tutar. Onu her yerde her zaman anlatmak lazım. Herkese Naim’in kim olduğunu gösterdi. Benim için dünyanın en büyük haltercisi olarak kalacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X