Eğitimci Cihat Şener Aliağalı Öğrencilerle Buluşuyor

Aliağa Belediyesi, düzenlediği eğitim faaliyetleri kapsamında Eğitimci Yazar ve Televizyon Programcısı Cihat Şener’i Aliağalı öğrencilerle buluşturmay…

Eğitimci Cihat Şener Aliağalı Öğrencilerle Buluşuyor

Aliağa Belediyesi, düzenlediği eğitim faaliyetleri kapsamında Eğitimci Yazar ve Televizyon Programcısı Cihat Şener’i Aliağalı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 11 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 11.00’de Aliağa Belediyesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri konferans salonunda gerçekleştirilecek olan “Üniversite ve Bölüm Tercihi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Başarıyı Artıran Stratejik ve Psikolojik Sınav Taktikleri” konulu eğitim seminerine ’Hayatımız Sınav’ adlı televizyon programları ile tanınan eğitimci Cihat Şener konuşmacı olarak katılacak. 13-21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek öğrenciler için verilecek olan eğitim semineri ücretsiz olacak. Cihat Şener, üniversite adaylarının tercih sürecini doğru bir biçimde geçirmelerini, üniversite ve bölüm seçiminde dikkat etmeleri gereken noktaları, kendileri için en sağlıklı seçimi yapabilmeleri için gerekli olan etkin tercih tekniklerini katılımcılar ile paylaşacak. Başarıyı arttıran stratejik ve psikolojik sınav taktikleri konusunda da bilgiler verecek olan Şener, öğrencilerin hem sınav öncesi hem de sınav sonrası neler yapmaları gerektiği hususunda bilgiler verecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X