‘Eğitime desteğimiz sürecek’

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimi ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican İTSO İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere yeni eğitim yılı için başarı dileğinde bulundular.

‘Eğitime desteğimiz sürecek’

SALİH BAKICI

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Küçük nesillerimiz, öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Biz onlara yatırım yapmak zorundayız, bunu da isteyerek, arzu ederek, severek yapıyoruz. İTSO, 1995 yılında İnegölümüze bu okulu kazandırmıştır. O dönemde yöneticilik yapan, bu okulun kazanılmasına imza atan başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bizim de görevimiz bu tip kurumlara desteğimizi esirgemeden sürdürmektir. İnşallah biz de bu süreçten sonra özellikle İnegöl’deki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışacağız. İTSO olarak başta bu okul olmak üzere tüm eğitim kurumlarına desteğimizi vermeye devam edeceğiz” dedi.
Programın sonunda İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X