Elektriğini kesen ekibin aracının anahtarını aldı

Olay, dün Arapzade Mahallesi’nde meydana geldi. UEDAŞ ekipleri elektrik borcunun biriktiğini iddia ederek bir apartmanın elektrik saatini söktü.

Elektriğini kesen ekibin aracının anahtarını aldı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi’nde, elektriği kesmeye gelen ekibi fark eden ev sahibi 45 yaşındaki Fikret Öner, araçlarının üzerindeki anahtarları aldı. Gelen polisler, birbirlerinden şikayetçi olan tarafları, ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Apartmanda ev sahibi olan Fikret Öner ise durumu fark ederek UEDAŞ ekiplerinin aracının üzerindeki anahtarı aldı. Elektrik saatini açmalarını, yoksa anahtarı vermeyeceğini söyleyen Fikret Öner, “Evimizde birden fazla elektronik eşya var. Haber verilmeden elektrik mi kesilir? Onlar keserse ben de böyle araçlarının anahtarlarını alırım. Bu evde insan yaşıyor. Önce bildirmeleri gerekir” dedi.

UEDAŞ görevlileri tepki karşısında polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, birbirlerinden şikayetçi olan tarafları, ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Elektriğin, borucun ödrenmesinin ardından açılacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X