Eleştiri oklarının hedefi oldular! İzleyicilerden tepki yağdı

Kanal D ekranlarında 9. bölümü yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisine izleyicinin eleştirileri bitmek bilmiyor.

Eleştiri oklarının hedefi oldular! İzleyicilerden tepki yağdı

Cihan ve Mahir’in arasına sürekli başka kişilerin girmesine isyan eden izleyici, hikayenin en önemli unsuru olan Cihan’ın hastalığının da gittikçe unutulmaya başladığı görüşünde.

Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun oynadıkları Cihan ve Mahir, bir türlü kavuşamıyor ve bu durum da izleyiciyi sıkmaya başladı.

Önce Ali’nin Cihan’a olan ısrarlı tavrıyla onunla evlenmeye kalkışması, sonrasında Cihan’ın teklifi kabul etmemesine rağmen hala onu bırakmak istememesi derken, bu kez de Hande’nin Mahir’e olan aşkı, ikilinin bir araya gelmesine engel oluyor.

Sosyal medyada dizinin yeni bölümündeki gelişmeleri eleştiren izleyiciler, bu aşk dörtgeninde çıkılıp Cihan’ın hastalığına yoğunlaşılması ve Mahir’in Cihan ile dayanışmasını izlemeyi tercih ediyor.

Yorumlara bakıldığında kimi izleyenlerin ‘sıkıldık’ sözleri dikkat çekerken, gittikçe konudan uzaklaşıldığı ve dizinin aşk temalarıyla uzatıldığı eleştirileri öne çıkmakta.

Yeni bölümde Ali’nin Cihan’a yaklaşma çabaları ve Hande’nin Mahir’e yakınlaşmaya çalışması, diziyi takip edenlerin sabrını taşırmış durumda.

Beklenen sürpriz gelişme ne zaman yaşanır bilemiyoruz ancak dizinin 9. bölüm finalinde Mahir’in dilek kutusuna attığı ‘Seni seviyorum’ yazısını Cihan’ın açmasıyla durum değişebilir. Tabii başka bir sürpriz olmazsa!

İşte diziye gelen yorumlardan bazıları:

iz-7.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X