Elif, yaşam mücadelesini kaybetti

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geçen hafta sonu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve yoğun bakıma alındığı hastanede tedavi gören 20 yaşındaki Elif Bahar, yaşamını yitirdi.

Elif, yaşam mücadelesini kaybetti

Kaza, geçen cumartesi akşamı Orhangazi- İznik karayolunda meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazada sözlüsü Ramazan Koç ile birlikte yaralanan Elif Bahar, 112 Acil Servis ekibince ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan genç kız, Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’nde sevk edilerek yoğun bakıma alındı. Orhangazi’de bir iplik fabrikasında işçi olarak çalışan Elif Bahar, doktorların tüm müdahalesine rağmen dün yaşamını yitirdi. Genç kızın cenazesi Bursa’daki hastanede işlemlerin tamamlanmasının ardından son kez evinin önüne getirilip helallik alındı. Elif Bahar’ın cenazesi, Gazi Orhanbey Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. 

Elif Bahar’ın kaza yaptığı aracın sürücüsü olduğu belirlenen ve genç kızla nişan hazırlığı yapan sözlüsü Ramazan Koç’un hastanedeki tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X