Emlak zengini çift cinayetinde şok iddia!

İznik`te ortadan kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri evlerinin bahçesinde gömülü bulunan emlak zengini 80 yaşındaki Emine ve 86 yaşındaki Ahmet Refik Öner çiftinin cinayet şüphelisi oğulları Kenan Öner`in yargılanmasına devam edildi.

Emlak zengini çift cinayetinde şok iddia!
56 yaşındaki Kenan Öner, İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde üçüncü defa hakim karşısına çıktı. Evinde yapılan aramalarda ele geçirilen 10 adet ajanda ve 2 adet okul defteri sanığa gösterildi. Sanık Kenan Öner, yazıların kendine ait olduğunu belirtti. Ajanda ve defterlerde cinayeti nasıl işlediği yönünde bilgilerin olduğu iddia edildi.
 
Söz alan Kenan Öner, “Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nin derdest yargılaması 8 Aralık 2014 günüdür. GOP 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nin dosyasında derdest yer almaktadır. İncelendiğini duydum. Bu mahkemenin dosyası bana geldiğinde savunmamı hazırlayacağım. Şu an başka bir talebim yok” dedi.
 
Sanığın ablası Zeliha Bedel ise, “17-18-19 ve 20 Nisan 2008 tarihlerinde sanıkla yaptığım telefon görüşmelerinde kullandığı kelimelerden anladığıma göre, kardeşim para için değil, eşi Canan Öner’i öldürdüğünü bir şekilde annem ve babamın öğrenmesi üzerine bu cinayeti işledi. Önce annemi, sonra babamı öldürdüğü kanaatindeyim” dedi.
 
Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 10 Aralık 2014 tarihine erteledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X