Emniyet Müdürü Osman Ak şehit aileleri ile buluştu

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Ramazan bayramına kısa bir süre kala şehit ve gazi aileleri için iftar programı organize etti.

Emniyet Müdürü Osman Ak şehit aileleri ile buluştu

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, şehit ve gazi aileleri ile iftar programında bir araya geldi.

Kültürpark içerisindeki emniyet lokalinde düzenlenen organizasyona Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, emniyet müdür yardımcıları ve çok sayıda şehit ile gazi ailesi katıldı.

Vali İzzettin Küçük iftar duasının ardından organizasyon ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenledikleri iftar programı için teşekkür eden Vali Küçük, şehit ailelerinin kendileri için ne kadar değerli olduğuna vurgu yaptı.

İzzettin Küçük konuşmasında, “Şehit demek ölmeden önce gidecekleri yeri görenler demektir. Onlar bu vatanın evlatlarıdır. Sadece sizlerin değil hepimizin çocuklarıdır, sizler de bize onların emanetlerisiniz. Sizlerle her zaman bir arada olduğumuzu, yanınızda olduğumuzu sakın unutmayın. Bizim kapılarımız hepinize randevusuz, davetsiz, telefonsuz her daim açık. Her zaman yanınızda bizler olacağız. Emniyet müdürümüze bizleri sizinle bu iftar programında buluşturduğu için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X