En çok Galatasaray kazandırdı

Borsa İstanbul’da işlem gören spor şirketlerinden Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar, geçen ay hisselerindeki yüzde 0,67 artışla yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu.

En çok Galatasaray kazandırdı

Spor endeksi, şubat ayında yüzde 3,53 değer kaybetti. Şubat ayını yüzde 0,67 yükselişle tamamlayan Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar, yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi olarak kayıtlara geçti. Geçen ay Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’nin hisseleri yüzde 0,60 artarken, Fenerbahçe Futbol AŞ’nin hisseleri yüzde 8,58 değer kaybetti. 

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği ise söz konusu dönemde yüzde 9,55 ile yatırımcısına en fazla kaybettiren spor şirketi oldu. Yılbaşında bu yana da yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi Galatasaray oldu. Yılın ilk 2 ayında Galatasaray’ın hisseleri yüzde 20,97 yükselirken, bunu yüzde 3,18 ile Fenerbahçe ve yüzde 3,09 ile Beşiktaş izledi. Hisseleri yılın ilk 2 ayında yüzde 26,58 değer kaybeden Trabzonspor yılbaşından bu yana yatırımcısına kaybettiren tek spor şirketi olarak kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X