‘En iyi filmim’

Başrollerini Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün paylaştığı komedi filmi ‘Görevimiz Tatil’in galası önceki akşam  yapıldı. Yönetmen Murat Şeker, usta oyuncular sayesinde en iyi filmini çektiğini söyledi.

‘En iyi filmim’

AİLE FİLMİ YAPTIK

Gelecek kaygısıyla 9 yıldır ailesini tatile götürmeyen Sıtkı’ya psikiyatr tarafından tatil görevi verilmesini konu alan komedi filmi ‘Görevimiz Tatil’in galası çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Filmde Zafer Algöz’le başrolü üstlenen Demet Akbağ, ‘Ben her zaman içime sinen, inandığım hikayelerin içinde yer almak isteyen biriyimdir. O yüzden bu hikayeyi ilk okuduğum günden beri ‘Hadi arkadaşlar yapalım’ diyerek içime sinen bir hikayeydi. İnsanlara iyi gelen, gülümseten, mutlu olacakları bir aile filmi yaptık’ dedi.

USTALARA TEŞEKKÜR

Galada ekibiyle birlikte kameraların karşısına geçen ‘Görevimiz Tatil’in senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, mutluluğunu paylaştı. Şeker, ‘Bugüne kadar yaptığım en iyi film oldu diyebilirim. Bunun iyi olmasında başta Demet Akbağ ve Zafer Algöz başta olmak üzere diğer oyuncu arkadaşların büyük etkisi var’ dedi. Bursalı oyuncu Zafer Algöz ise, “Bizim için gala bir düğün töreni gibi. Şuanda düğün sahibiyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X