En özel buluşma

Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları spora yönlendirme hedefiyle ‘Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri’ kapsamında gerçekleştirilen ‘Özel Çocuklar Spor Şenliği Masa Tenisi Turnuvası’na katılan sporcular madalya ile ödüllendirildi.

En özel buluşma

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri’ kapsamında düzenlenen ‘Özel Çocuklar Spor Şenliği Masa Tenisi Turnuvası’ görkemli bir final töreniyle son buldu.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Masa Tenisi Salonu’nda gerçekleşen ve Bursa’da hizmet veren 13 özel eğitim ve mesleki eğitim okullarından 60 öğrencinin katıldığı etkinlikte tüm sporcular madalya ile ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde birçok yeni projeyi hayata geçireceklerinin altını çizen Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, “Her çocuk eşittir ve çocuklar oyunla, sporla buluşmalıdır. Çocuklarımızın daha fazla sporla uğraşması adına yeni projeler hayata geçiriyoruz” dedi.

BU TÜR ETKİNLİKLER ÖNEMLİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, Bursa’da masa tenisinin gelişmesine yönelik desteğine dikkati çeken Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Fehim Ferik de Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi takımının geçen yıl Türkiye Kupası, Türkiye Süper Ligi ve Avrupa Kupası’nda elde ettiği başarılarla Bursa’nın adını bu branşta Avrupa’ya duyurduğunu söyledi. Özel eğitim gören öğrencilerle farklı turnuvaları yaptıklarını da söyleyen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Ünal ise özel öğrencilerin sosyalleşmeleri ve başarı duygularının geliştirilmesi amacıyla sosyal ve sportif etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. 

Başkanvekili Şükrü Köse, etkinliğe katılan öğrencilere madalyalarını verdi.

Turnuvadan dolayı mutlu ve heyecanlı olduklarını ifade eden özel eğitim öğrencileri de protokol üyelerine çiçek vererek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X