Engelleri beraber aşıyoruz

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl ve ilçe Müdürlüğü tesislerinde gerçekleşen sportif faaliyet ile yarışmalar renkli görüntülere sahne oldu.

Engelleri beraber aşıyoruz

Gençleri spora kazandırmaya devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü engelli gençlere yönelik önemli bir etkinliğe imza attı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Haftası dolayısıyla İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Spina Bifida Derneği tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin ve Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ile ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, 20 engelli çocuk spor faaliyeti ve yarışmalardan oluşan bir gösteri sundu. Yaptıkları spor faaliyeti ve yarışmalarla sporun engel tanımadığını gösteren engelli çocuklar izleyicilerin beğenisini topladı. Dereceye giren sporcuların madalyayla ödüllendirildiği etkinlik pasta kesimi ile son buldu.

MÜSABAKALAR YAPILDI

Ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Haftası dolayısıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüklerinde engelli sporcuların müsabakaları yapıldı. Çekişmeli geçen müsabakalar kapsamında Çekirge Spor Salonu’nda Bursa Nilüfer İşitme Engelliler-Van İşitme Engelliler Süper Lig Voleybol müsabakası, Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Gençlik Spor Antrenörleri müsabakası, Bursa Bedensel Engelliler-Eskişehir Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Lig müsabakası, Mihraplı Park Odunluk sahasında Bursa Ampute Gücü-Samsun Bedensel Engelliler 1. Lig müsabakası gerçekleştirildi. Osmangazi, Mustafa Kemalpaşa, Orhaneli, Karacabey, Orhangazi ve Nilüfer İlçe Müdürlüğü özel sporculara yönelik antrenmanlar ve müsabakalar düzenlendi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü haftası dolayısıyla tüm ilçe müdürlüğü bünyesindeki tesislerde düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler oluştu. Sporun engel tanımadığını göstermek isteyen gençler kıyasıya mücadeleleriyle alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X