Engelliler için söylediler

Engelliler haftasında, Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Er’in de yer aldığı klip büyük ilgi gördü.

Engelliler için söylediler

Engelliler haftasında, farkındalık yaratmak amacıyla Mustafakemalpaşa Kaymakamlığınca El-Ele Engelsiz Hayat-2 Projesi kapsamında Mustafakemalpaşa İbni Sina Özel Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencilerince çekilen klip büyük beğeni topladı.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Er, Mal Müdürü Duygu Yeter, Kütüphane Müdürü Mümine Aydın, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Okul Müdürü Ahmet Memi, okul öğretmenleri ve öğrencilerin yer aldığı Hayat Bayram Olsa şarkısıyla seslendirilen işaret dili klibi bütün Türkiye’ den ilgi gördü.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN…

Değişik platformlarda yayınlanan video klip engelli vatandaşlara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Ahmet Dirsek, Selin Yeter, Bahar Savcı, Yusuf Göktaş tarafından hazırlandı.

2016-2017 yılında da uygulanmaya başlanan El-Ele Engelsiz Hayat-2 Projesinin uygulama aşamalarından biriside 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının anlamına uygun kutlanmasıydı. Bu kapsamda engelli bireylerimiz ve ilçe halkı ile 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda farkındalık oluşturmak için Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı’nda bir araya geldi.

Çeşitli sosyal projelerde sık sık adı geçen Mustafakemalpaşa Kaymakamı  Mustafa Masatlı, başarı ve hizmetlerinden dolayı Türkiye’de yılın idarecisi seçilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X