Engellilere doğum günü sürprizi

Dezavantajlı bireylere pozitif ayrımcılık uygulayan Yıldırım Belediyesi, ilçedeki engelli vatandaşların doğum günlerini kutlamaya devam ediyor.

Engellilere doğum günü sürprizi

Yıldırım Belediyesi, kentte yürütülen saha çalışmaları ve Yıldırım Kaymakamlığı’ndan elde edilen veriler neticesinde tespit edilen ilçedeki engellilerin doğum günlerini kutluyor. Yıldırım Belediyesi Engelsiz Masa tarafından 6 Mart 2017’de başlatılan ve bugüne kadar 1806 engelli vatandaşın doğum gününün kutlandığı proje kapsamında, doğum günü olan engelliler evlerinde ziyaret edilerek, doğum günü pastası kesiliyor. 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYORUZ

İlçedeki nüfusun yüzde 13’ünü engelli vatandaşlar oluşturduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İnsanların yaşamaktan mutluluk duyacağı bir şehri oluşturmak adına çok sayıda projeyi hayata geçirdik. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak için azami gayret gösteriyoruz. Evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, özel günlerinde yanlarında olarak yalnız olmadıklarını gösteriyoruz. Bizler için her biri yarı bir değere sahip engelli vatandaşlarımızı belediyemiz bünyesinde bulunan ‘Engelsiz Masa’ çalışanlarımızla ziyaret ederek doğum günlerini kutluyoruz. Onların mutluluğu bizlerin mutluluğu” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X