‘Engellilerimize sahip çıkmak görevimiz’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Belediye olarak yaptığımız tüm hizmetlerden, engelli vatandaşlarımızın da en kolay şekilde faydalanabilmesi için azami hassasiyet gösteriyoruz” dedi.

‘Engellilerimize sahip çıkmak görevimiz’

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan önceki gün Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma Eğitim ve Spor Derneği’ni ziyaret ederek, dernek başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Kağan Erdem, görüşmede derneğin mevcut çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ali Özkan da derneklere her konuda destek verdiklerini ve buna devam edeceklerini belirterek, “2012 yılında kurulan dernek, ilçe halkının da yardımlarıyla bugünlere geldi. Ve bu aşamada önemli çalışmalara ve örnek projelere imza attılar. Bizler de belediye olarak, imkanlarımız dahilinde her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Belediye olarak yaptığımız tüm hizmetlerden, engelli vatandaşlarımızın da en kolay şekilde faydalanabilmesi için azami hassasiyet gösteriyoruz. Bu konudaki kararlı tutumumuz devam edecek” şeklinde konuştu.

DESTEĞE DEVAM…

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Bizler, tüm vatandaşlarımızla gönül köprüsü kurmaya özen gösteriyoruz ve bu doğrultuda da toplumun her kesimini kucaklayan bir anlayıştayız. Bu açıdan, engellilerimize sahip çıkmak bizlerin başlıca görevidir. Bu düşünce ile hareket ediyor ve engelli vatandaşlarımızla ailelerinin ihtiyaç duydukları ne varsa, elimizden gelen desteği vermeye gayret ediyoruz. Karacabey Belediyesi olarak, tüm engelli kardeşlerimizi büyük bir içtenlikle kucaklamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X