Engin Altan Düzyatan ile Aslı Enver, aynı hatayı yaptı! İzleyicilerden tepki var!

Aslı Enver, Aras Bulut İynemli ve Engin Altan Düzyatan’ın hatalarına dikkat…

Engin Altan Düzyatan ile Aslı Enver, aynı hatayı yaptı! İzleyicilerden tepki var!

TRT 1 ekranlarında 5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Diriliş Ertuğrul dizisi, yeni sezonda da büyük ilgi görmekte.

Hande Soral, İlker Aksum gibi önemli isimleri de kadrosuna katan dizinin yeni bölümleri elde ettiği reytinglerle de çok konuşuluyor.

Ancak dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Gazi rolünü canlandırırken aynı zamanda yer aldığı reklamlar, ayrıca 3’te 3 Tarih isimli programın da sunuculuğunu yapması biraz can sıkıcı olmakta.

3’te 3 Tarih programıyla TRT 1 ekranında yer alan Düzyatan, izleyicide yeterince kafa karışıklığı yaratmışken bir de banka reklamında rol alarak daha da fazla kafa karışıklığına yol açtı.

Sabah Günaydın yazarlarından Yüksel Aytuğ’un köşesine mektup gönderen Kemal Kozan isimli izleyici kendisinde oluşan bu kafa karışıklığını şu sözlerle anlatmakta:

“‘Ertuğrul’; adaletli olma uğruna faize bulaşan büyük oğlunu, yüzünü bile görmek istemeyecek kadar kızıp cezalandırırken, aynı roldeki kişinin bir banka reklamında oynayıp ‘Bizim bankamız birikimlerinize daha çok faiz veriyor’ diyerek ekranlarda boy göstermesi biraz komik olmamış mı?”
 

Aslı Enver ve Aras Bulut İynemli’nin Durumu!

Bu örnekten de görüldüğü üzere izleyiciler dizi karakterleri ile ciddi bir bağ ve yakınlık kurmakta. Bu ilişkiyi bozacak farklı roller, reklamlar ve özel hayatta yaşanacak detaylar izleyicinin aklını karıştırıyor.

Benzer bir örnek de Aslı Enver’de yaşanmıştı. Aras Bulut İynemli ile reklam filmi çeken ve hoş sahnelerde rol alan oyuncu, İstanbullu Gelin dizisinin yayınlandığı saatlerde reklamın da ekrana gelmesi ile izleyicileri bir hayli şaşırtmış ve kafaların karışmasına yol açmıştı.

Aynı durum için Aras Bulut İynemli’den de örnek verilebilir. Çukur dizisi, pazartesi günü izleyicilerle buluşmakta. Dizide Dilan Çiçek Deniz’in canlandırdığı Sena ile aşk yaşayan Yamaç’ın aynı zaman diliminde Aslı Enver ile romantik sahnelerde gösterilmesi yine izleyicilerde şaşkınlık yaratıyor.

Oyuncuların ve reklam firmalarının bu konuya dikkat etmesi ayrıca kanallarında bu tür reklamları dizilerin yayınlandığı günü denk getirmemesi önem arz ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X