Engürücük’e Mahalle Konağı

Gemlik Belediyesi tarafından Engürücük Mahallesi’nde yaptırılan mahalle konağı törenle açıldı.

Engürücük’e Mahalle Konağı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 2018’in her haftasında ya bir açılış ya da bir temel atma programı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Yılmaz, “Köylerimiz Gemlik’e bağlandıktan sonra alt ve üst yapının yanı sıra çevre düzenlemeleri ile de birçok hizmeti kazandırmış olduk.

Mahalle konağımız hanım kardeşlerimizin buluşacağı bir mekân olacak. Konağın birinci katında hanım kardeşlerimiz her türlü toplantılarını yapabilecekler.

Bu toplantılar komşuluk ilişkilerinin daha da gelişmesine vesile olacak. Mahalle konağımızın üst katı da köyümüzün imamının lojmanı olarak hizmet verecek” dedi. 

Ardından söz alan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık da, mecliste son günlerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Işık, “Doğalgaz durumuyla alakalı da Gemlik’te geçmiş dönem vekilimizle beraber belediye başkanımız çok iyi bir şekilde takip ettiler. İyi bir noktaya gelindi. Konağın, ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş da, “Bugün yapılan hizmet bütün vatandaşlarımıza ve köyümüze güzellik katacaktır. Biz bu vesile ile Belediye Başkanımıza, ekibine, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu hizmet binası sosyal tesis ve lojmanla birlikte Engürücük halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X