Erdem’den Bilecikli meslektaşlarına değişim çağrısı

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkan adayı Cüneyt Erdem başkan adaylığını açıklaması ardından seçim turlarına Bilecik’te meslektaşlarıyla buluşarak başladı.

Erdem’den Bilecikli meslektaşlarına değişim çağrısı

18 Şubat’taki seçim öncesinde Çağdaş Grubun adayı olan Cüneyt Erdem, geniş bir katılımın yaşandığı adaylık açıklamasında 15 .Dönem için adaylığını açıklamıştı. Erdem, ilk ziyaretini Bilecik’e yaptı. Newpoint Otel’de meslektaşlarıyla buluşan Erdem projelerini anlattı.

Bilecik Temsilcisi Emre Künek ve davetlilerle bir araya gelen Erdem, ‘Odamızın sorunlarını biliyoruz. Çözümlerimiz hazır. Temsilciliklerimizin gereken değeri görmediğini üzülerek gören bir meslektaşınız olarak ,odamızı birlikte yönetecek bir yapıya kavuşturmayı arzuluyoruz. Genç meslektaşlarımızın sorunlarına çözümleri birlikte üreten bir yönetim için değişim gerekiyor’ diye konuştu. 

Erdem, konuşmasına şöyle devam etti:

‘Temsilciliklerimizin de oda yönetiminde söz sahibi olmasını istiyoruz. Toplantıda genç meslektaşlarımızın çoğunlukta olduğunu görüyorum. Gençlerimizin sorunlarının farkındayız.Yönetime geldiğimizde çözümleri birlikte oluşturacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X