Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin tarihi belli oldu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Çelik, Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin yarın saat 16.00’da olacağını açıkladı.

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinin tarihi belli oldu

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Çelik’in açıklmalarından satır başları;

Cumhurbaşkanı şehit emniyet müdürümüzün ailesi ile görüştü. 2 yaralı ameliyatta durumları nispeten iyi.

Cumhurbaşkanı yerel seçime yönelik değerlendirme yaptı.

(Fransa’daki gösteriler) Her ne olursa olsun vandalizmle demokrasi bir arada yaşamaz. Biz, vandalizme de karşıyız, göstericilere karşı aşırı güç kullanılmasına da karşıyız.

(Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşması) Haklı bir yere oturmayan bir konuşma. Türkiye’yi yönetmek gibi bir iddiası olmayan bir genel başkanın konuşması oalrak nitelendiriyorum. Seçilmişi darbe olarak gören zihniyet demokratik değil. 

Seçilmiş hükümete karşı alerjisi olan bir yaklaşım. Ne zaman bir vesayet ortaya çıksa ne zaman bir vesayet mekanizması söz konusu olsa bunun en büyük hamisi olarak CHP, enerjisini buraya seferber etmeye, akıtmaya devam ediyor.

(AK Parti-MHP İttifakı) Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli yarın saat 16.00’da bir araya gelecek.

(TSK’daki başörtüsü serbestisinin iptali istemi) Türkiye, bunları geride bırakmıştır diye düşünüyoruz. Eğitim, öğretim hürriyeti garanti altındadır bu temel hak ve hürriyetlerden geriye gidişin hiç bir şekilde söz konusu olmaması gerekir.

(MİT Başkanı Fidan) Herhangi bir ABD senatosunun, herhangi bir organına ya da herhangi bir komisyonuna resmi bir sunum söz konusu değildir.. MİT Başkanı, ABD seyahatiyle ilgili detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a arz etti.

AB’nin Suriye’de 35-40 bin kişiyi eğitmesini iyi bir yaklaşım olarak görmüyoruz. ABD’nin YPG’ye silah vermesi terör unsurlarını desteklemek anlamına gelir. 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, karşısındaki güç ve kuvvet kim olursa olsun milli güvenliğine yönelik bir tehdit olduğu zaman bu tehdidi bertaraf edebilmek için anında harekete geçecektir

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X