Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi öncesi halka seslendi.

Erdoğan: Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi’ne katıldı.

Erdoğan, öncesinde salon önünde bekleyen vatandaşlara seslendi.

“Şu anda partimiz 17 yaşında, genç dinamik ve geleceğe çok daha iyi hazırlanan bir parti olarak dünyaya en büyük mesajları tekrar veriyoruz. Bizi bölmek isteyenlere sandıklarda ve meydanlarda veriyoruz. Bugün yeni sistemle ilk kongremizi yapıyoruz. Bugüne kadar sadece Allah’ın huzurunda eğildik.

Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz. Bugüne kadar bizi çökertemediler, bundan sonra da çökertemeyecekler. Yeter ki siz dimdik ayakta durun. Yapacağımız çok şey var, atacağımız çok adım var.

Yerel seçimlere hazır mıyız? Yerel seçimlerden yine en güçlü şekilde çıkmaya hazır mıyız. Büyükşehirlerin tamamını milletimizden emanet almaya hazır mıyız? Bütün büyükşehirlerimiz 81 vilayetimiz modern belediyecilik anlayışını görsün. Şu anda 80 vilayetimize doğalgaz ulaştırdık, sadece Hakkari kaldı. Şu anda salı günü Kurban Bayramı’na hazırlanıyoruz, şimdiden Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X