Erdoğan’dan Abdullah Gül açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selefi Abdullah Gül’ün karşısına rakip olarak çıkıp çıkmayacağına dair “Böyle bir problemimiz, derdimiz yok. 5 Mayıs’ta meydanda kimlerin olacağını göreceğiz” dedi.

Erdoğan’dan Abdullah Gül açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 24 Haziran erken seçimlerinde aday olacağına yönelik iddialarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Benim hiç öyle bir problemim, öyle bir derdim yok. 5 Mayısta meydanda kimlerin olacağı; hepsi çıkacak. Dolayısıyla biz de çıkanları göreceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Biz her şeyimizi, senaryomuzu vesaire, kendimize göre belirleriz, karşımızdakiler kendilerini bize göre ayarlasın.”

Erdoğan, dün akşam gerçekleştiği belirtilen Abdullah Gül — Ahmet Davutoğlu görüşmesine ilişkin ise ‘Bilmiyorum’ yanıtını verdi.

Erdoğan, CHP’den İYİ Parti’ye geçen 15 milletvekili ile ilgili olarak da “Gidip o tarafta oturmadılar. Madem İYİ Parti’ye geçtiler niye oturmuyorlar?” sorusunu tekrarladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X