Erkekler en çok bu kadınları seviyor!

Kadınların, daha iyi görünmek, karşı tarafta iyi bir izlenim bırakmak için izlediği yollardan biri hiç şüphesiz makyaj. Peki, erkekler kadınlarda nasıl bir makyaj görmek istiyor? İşte erkeklerin hoşuna giden makyaj şekilleri…

Erkekler en çok bu kadınları seviyor!

DOĞAL MAKYAJ

Erkekler kadınların makyaj yapmasına karşı değiller tabii ki. Onlar abartı ve kalıp gibi duran makyajlardan pek hoşlanmıyorlar. 

Erkekler en çok bu kadınları seviyor!

Yok gibi görünen, cildi daha sağlıklı ve canlı gösteren doğal makyaj onlar için iyi olanı. Rimel, hafif bir bb krem, parlatıcı ve cildi sağlıklı gösteren allık sürdüğünüzde beğenmemeleri imkansız.

CİLT MAKYAJI

Erkekler ağır yapılı ve tam kapatıcı fondötenleri hiç sevmiyorlar! Dokunma isteği uyandıran tenin doğal ve boyasız olmasını tercih ediyorlar. Kalıp gibi yüzler onlara göre değil… Bu yüzden fondöten yerine renkli nemlendirici kremler, bb veya cc kremleri günlük makyajınızda daha çok kullanmanızı öneririz.

Erkekler en çok bu kadınları seviyor!

DUDAK MAKYAJI

Parlak ve koyu dudak makyajı, kalabalık içinde göze çarpıyor ama erkekler için öpülesi bir anlam ifade etmiyor. Onlar dudak parlatıcısı ya da dudak rengine yakın rujları kadınlarda beğeniyor.

Erkekler en çok bu kadınları seviyor!

GÖZ MAKYAJI

Erkekler, parlak ve koyu renk göz makyajını pek çekici bulmuyorlar. Pembeler, sarılar gibi canlı tonlar onlara göre değil. Onların ideali nötr tonlarında bir göz makyajı. Siyah veya kahverengi göz kalemi ile gözlerinizin güzelliğinizi vurgulayın. Far ile de gerekli dumanlı görüntüyü verin. Basit bir maskara uygulaması onlara daha çekici geliyor.

Erkekler en çok bu kadınları seviyor!

ALLIK

Pembe ve sağlıklı duran yanaklar erkeklerin kalbini fethediyor. Elbette hafif bir pembelikten bahsediyoruz, güneşte kızarmış gibi doğal… O yüzden allığı da diğer makyaj malzemeleri gibi hafif kullanmakta fayda var.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X