Ertuğrul Sağlam’dan istifa sinyali!

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Eskişehirspor, evinde Gaziantepspor’a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, istifa sinyali verdi.

Ertuğrul Sağlam’dan istifa sinyali!

İlk olarak maçı değerlendiren Sağlam, “Burada kötü oynadık. Kötü oynarken tabi bu gibi takımlara karşı geriye düşmek sizi sıkıntıya sokabiliyor. İlk gol tamamen konsantrasyon eksikliğinden oldu. Sonra baskı kurmaya çalıştık ama gol yedik. Daha sonra golü bulduk yine baskı yapalım derken üçüncü golü yedik. Maalesef kötü bir mağlubiyet aldık” dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM’DAN İSTİFA SİNYALİ

“Bundan sonrasıyla alakalı inşallah Eskişehirspor için hayırlısı olur” diyen Sağlam, şöyle konuştu:

“1,5 sezondur buradayım ve bir şeyleri elimizdeki imkanlar doğrultusunda yapmaya çalışıyoruz. Şunu görüyorum ki taraftarın ve camianın beklentisi çok yüksek. Fakat bizim bu beklentiye cevap verme şansımız yok. Böyle olunca herkesin morali bozuluyor. Biz eldeki malzemeyle ve imkanlarla 1,5 senedir birçok sorunla boğuştuk. Geçen yıl Türkiye Kupası’nda 28 yıl sonra final oynattık. Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandık. Bu sene de bir takım şanssızlıklarla alt sıralarda kaldık. Şunu açık ve net söyleyeyim. Camianın ve özellikle oyuncu grubunun motivasyonunun yerine gelmesi açısından bir şeylerin değişmesi gerekiyor. O yüzden ben bu konuda kendime ait kısmımla alakalı sorumluluk da alacağım inşallah. Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık ama olmadı. Bundan sonrasıyla alakalı inşallah Eskişehirspor için hayırlısı olur.”

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise önemli bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

“Özellikle son haftalarda, puanların sıkıştığı dönemde, alt tarafın karışık olduğu zamanda böyle bir galibiyet almak bizim için önemliydi” diyen Buruk, “Ayrıca ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birini yenmek de ayrı mutluluk. Oyunun genelinde topun arkasına geçmeyi, iyi mücadele etmeyi ve hızlı hücumu hedefliyorduk. Planlarımız da tuttu ve galip geldik. Oyun içinde Eskişehirspor’un uzun toplarına zaman zaman cevap vermeye çalıştık. Zorlandığımız dakikalarda oldu. Çok önemli bir galibiyetti. Oyundan çok burada galibiyeti hedeflemiştik ve başardık” şeklinde konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X