Erzurum’un hayali

Teknik Direktör Erkan Sözeri, Ziraat Türkiye Kupası’nda tur atlayıp şehre Süper Lig takımı getirmek istediklerini söyledi. 

Erzurum’un hayali

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda bugün Bursaspor’u konuk edecek olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Teknik Direktör Erkan Sözeri, maçı değerlendirdi. Kupa maçlarının ayrı bir havası olduğunu vurgulayan Sözeri, “Ziraat Kupası maçları açıkçası hedefi olan takımlar için biraz yük oluyor. Ama biz kadro derinliği açısından rahatız. Bu yüzden kupa maçlarında gitmek istediğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tur atlayarak bir Süper Lig takımını Erzurum’da ağırlamak istiyoruz’ dedi. 

AYNI KADROYLA OYNAYAMAYIZ

Adana deplasmanı gidiş ve dönüşünde trafik kazası geçiren Bursasporlu taraftarlara da geçmiş olsun temennisinde bulunan Erkan Sözeri, “Kupa çok farklı bir zemin ve farklı bir versiyon. Bu yüzden onlar da belki de rotasyonlu kadro ile sahaya çıkacak. Biz de aynı rotasyon yaparak maça çıkacağız. Hem ligde hem de kupada aynı kadro ile oynayamazsınız. O yüzden oynamayan oyuncularımızla oynayacağız. Sonuçta tur atlayan devam edecek. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X