‘Eşcinsel’ iddialarına yanıt verdi

ABD’de yayınlanan Vogue dergisinin yeni sayısına kapak pozu veren 22 yaşındaki model Kendall Jenner, özellikle son dönemde yayılan eşcinsel olduğu yolundaki söylentilere yanıt verdi.

‘Eşcinsel’ iddialarına yanıt verdi

Jenner, sonunda hakkında ortaya atılan aşk söylentilerini de doğruladı bu söyleşide. Basketbol yıldızı Blake Griffen ile birlikte olduğunu söyledi.

kendallic-1.jpg

Kendall Jenner, çocuk sahibi olmak için henüz erken olduğunu belirterek “28 ya da 29 yaşında bebek sahibi olmayı düşündüğünü” dile getirdi. Bu şekilde de hakkında ortaya atılan eşcinsel olduğu söylentilerini yalanladı.

kendal.jpg

Kendall Jenner hakkında neden bu tür söylentiler ortaya atıldığını da “Sanırım diğer kardeşlerim gibi olmadığım için” diye yanıtladı.

kendal-001.jpg

Kendall Jenner, kız kardeşlerinin sevgilileriyle görüntülenmekten çekinmediklerini ancak kendisinin böyle davranmak istemediğini belirtti.

Jenner “Sevgilisiyle birlikteyken daha düşük profilli bir görüntü çizmeyi tercih ettiğini” sözlerine ekledi.

Jenner, tercihleriyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar hakkında “Sıra dışı herhangi bir cinsel tercihim olduğunu sanmıyorum. Ama bilemem, kim bilebilir ki! Sadece daha önce bu türden bir deneyim yaşamadığımı söyleyebilirim” diye konuştu.

1441125_da6e73d4446da8e321298f4b400a1d92_640x640.jpg

Kendall Jenner “Ayrıca bir tür erkeksi enerjiye sahip olduğumu biliyorum. Ama bunu yanlış bir şekilde ifade etmek istemem. Farklı davrandığımı biliyorum. Ama sorunuza şöyle cevap verebilirim: Hayır, eşcinsel değilim. Kesinlikle saklayacak bir şeyim yok.”

blake.jpg

Kendall Jenner, bir süredir basketbolcu Blake Griffin ile birlikte…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X