Esgin Karacabey’de vatandaşlarla buluştu

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Karacabey’de vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esgin Karacabey’de vatandaşlarla buluştu

AYHAN FİDAN

Karacabey’in Gazi Mahallesi’nde bulunan Balıkesirliler Derneği’ndeki programa, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ve vatandaşlar katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Vatandaşımız bizden seçimden seçime değil her zaman vatandaşlarla iç içe olan ve onların beklentilerini ve taleplerini dinleyerek çözüm yollarını arayan bir siyaset bekliyor. İlçe Başkanımızla, belediyemizle ve milletvekillerimizle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımız sürekli devam edecek” dedi.

Vatandaşlarla her zaman birlikte olacağını belirten AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ise, “Sizinle her zaman bir araya gelerek, taleplerinizi dinleyeceğiz. Bizim Ankara’ya gitmemizdeki en önemli neden sizlersiniz. Sizin problemlerinizi ve istekleriniz dinleyerek Ankara’ya taşıyarak çözüm yolları aramak bizim görevimiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X