Eşini eve dönmeyi reddettiği için öldürmüş!

Bursa’da evi terk eden karısını silahla öldürüp, kayınbiraderinin eşini de yaralayan öfkeli koca, “Eşimi eve dönmediği için öldürdüm, pişmanım” dedi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eşini eve dönmeyi reddettiği için öldürmüş!

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Adnan Menderes Mahallesi’nde evi terk eden eşi Nazmiye A.’yı (35) geri döndürmek isteyen bekçi Ahmet A. (38), teklifi reddedilince çılgına dönerek eşini öldürdürdü, kayınbiraderinin eşi Yeter A.’yı da silahla yaraladı. Dün gözaltına alınan Ahmet A., emniyette verdiği ifadesinde, “Eşimle sürekli tartışıyorduk. Anlaşamadığımız sorunlarımızı çözememiştik. Eşim son yaptığımız kavgada evi terk etmişti. Eve geri dönmesi için yanına gittiğimde bu teklifimi reddedince kendimden geçtim. Eve dönmediği için eşimi öldürdüm, pişmanım” dedi.

Sorgusu tamamlanan Ahmet A., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde, Adnan Menderes Mahallesi Şehit Er Ramazan Okur Caddesi’nde meydana gelmişti. Nazmiye A., 2 çocuğunu eşi Ahmet A.’ya bırakarak kardeşi Erdoğan A.’nın yanına gitti. Bir fabrikada bekçilik yapan Ahmet A, bunun üzerine karısını telefonla arayıp boşanmak istediğini söyledi. Çift bir süre telefonda tartıştı. Ardından silahını yanına alan Ahmet A., kayınbiraderinin evine gitti.

Burada tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken Ahmet A, eşi Nazmiye A.’nın göğsüne 3 el, kayınbiraderinin eşi Yeter A.’ya da bir el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Nazmiye A, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybederken, Yeter A. ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi altına alındı. Yeter A.’nın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X