Eşinin kıskançlık krizlerine daha fazla dayanamadı!

Geçtiğimiz aylarda kızı Liya’yı kucağına alan Tarkan’ın, eşinin kıskançlık krizlerine dayanamayarak evi terk ettiği iddia edildi.

Eşinin kıskançlık krizlerine daha fazla dayanamadı!

Megastar Tarkan’ın eşi ile arası şu sıralar kötü durumda. İddialara göre Tarkan, eşinin kıskançlıklarına dayanamayıp evi terk etti. Ünlü şarkıcı ise bu iddiaları ‘Mutluyuz’ diyerek yalanladı.

AYRI EVLERDE KALIYORLAR

Sosyal medyada dolaşan bu dedikodulara bir de Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu’nun kıskanç tavırları eklendi. Dedikodulara göre Tarkan, eşinin kıskançlıklarından bunaldı ve evi terk etti. 3 aydır aralarının kötü olduğu söylenen çift, ayrı ayrı evlerde kalıyor.

“EVİMİZDEYİZ, MUTLUYUZ”

Bu iddia üzerine Tarkan cephesinden açıklama gecikmedi. Tarkan, ”Kızımızla birlikte Almanya’daki evimizdeyiz, çok mutluyuz. Ailemiz de yanımızda. Sorunumuz yok.” dedi. Çiftin, yılbaşından hemen sonra Köln-Alzey’deki evlerine gittikleri, şubat sonunda İstanbul’a dönecekleri ortaya çıktı. Tarkan, eşinin isteği üzerine geçen yıl bu kasabadan 3.5 milyon TL’ye ev almıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X