Eski Aslan yuvaya dönüyor

İkinci yarının ilk karşılaşmasında sahasında MKE Ankaragücünü ağırlayacak olan Galatasaray’da tek hedef sahadan galibiyet ile ayrılmak.

Eski Aslan yuvaya dönüyor

Zirvenin 6 puan gerisinde olan sarı kırmızılılar seyircisi önünde kazanarak ikinci devreye moralli başlamak istiyor.

Sarı kırmızılılarda düz koşulara devam eden Emre Akbaba ile birlikte milli takım kampında bulunan Nagatomo dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde MKE Ankaragücü maçına hazırlanan Galatasaray’da yeni transferler Marcao ve Emre Taşdemir takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

Ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde sergilediği performans ile Avrupa kulüplerinin radarına giren genç oyuncu Ozan Kabak stutgart’a transfer oldu.

18 yaşındaki oyuncunun kontratında 7.5 milyon euro madde olmasına karşın Bundesliga ekibi 11 milyon Euro’nun biraz daha üstünde bir miktar karşılığında Ozan’ın bonservisi için sarı kırmızılı kulüple el sıkıştı.

Serdar Aziz’in kendisine kulüp bulması istenirken Ozan Kabak’ın da Bundesliga’ya transfer olmasının ardından sarı kırmızılıların stoper bölgesine takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mevcut kadroda bu bölgede Maicon ve Ahmet çalık bulunurken bir diğer alternatif ise Ryan Donk olarak görünüyor. Ancak Galatasaray’ın bu bölgeye transfer etmek istediği ilk isim eski oyuncusu Semih Kaya.

Sarı kırmızılı formayla oldukça başarılı bir performans gösteren ve Sparta Prag’a transfer olan Semih Kaya’nın sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katılmasına kesin gözüyle bakılırken, bu transfer ilgili resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Öte yandan Galatasaray’da gözler forvet transferine çevrilmiş durumda. Gary Rodrigues ve Ozan Kabak transferlerinden önemli bir kaynak elde eden sarı kırmızılıların santrafor takviyesini kısa süre içerisinde sonuçlandırması bekleniyor.

Hücum hattına 2 oyuncu transferi düşünülürken listenin ilk sırasknda bulunan Alan ile ilgili açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor. Bu bölge için ismi geçen diğer isimler ise Sparta Praglı Tetteh ve Demba Ba.

Öte yandan Al İttihad’ın talip olduğu Belhanda’nın takımda kalması bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim’in ikinci yarı planlarında oldukça önemli bir yer tutan Faslı oyuncuyu göndermek istemediği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X