Eski eşinden ölü taklidi yaparak kurtuldu

Ankara’da bir kadın, kendisini asansörde sıkıştıran eski eşinin silahlı saldırısına uğradı. Kadının üzerine kurşun yağdıran saldırgandan ölü taklidi yaparak kurtulduğu öğrenildi.

Eski eşinden ölü taklidi yaparak kurtuldu

Ankara’da 6 yıl önce boşandığı eşi tarafından asansörde tabancayla vurulduğu iddia edilen kadın ağır yaralandı.

İddiaya göre, M.M. (36) 6 yıl önce boşandığı ve bir süredir barışmak istediği Zeynep A’yı (30), yaşadığı Yeşiltepe Mahallesi Menekşe Sokak’taki 12 katlı apartmanın dördüncü katındaki yangın merdivenlerinde beklemeye başladı.

Şüpheli M.M, 2 çocuğunu okula bırakıp eve dönen Zeynep A’ya asansörden ineceği sırada barışmak istediğini söyledi.

Zeynep A’dan olumsuz cevap alan M.M, üzerindeki tabancayla eski eşinin üzerine ateş açtı. Saldırgan ardından kadını tekmelemeye başladı. Kurşun yağmuruna tutulan kadın, ölümden, ‘ölü taklidi’ yaparak kurtuldu.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin dışarı çıkmasıyla M.M. olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Zeynep A. olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

“YAKLAŞIK 10 EL ATEŞ ETTİ”

Zeynep A.’nın annesi, “Kızım 6 senedir eşinden ayrı. Bugün çocuklarını okula götürüyor döndükten sonra, eski eşi asansörde onu sıkıştırıyor. Yaklaşık 10 el ölümüne ateş ediyor. Kızım da ölü numarası yapıyor. Öyle kurtuluyor. Daha sonra ölmüş mü diye kontrol ederken tekme vuruyor” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, M.M’nin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X