Esnaf her türlü fedakarlığa hazır

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak, ”Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman her türlü fedakarlığa hazırız” dedi.

Esnaf her türlü fedakarlığa hazır

Palandöken, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin açıklama yaptı. TESK olarak harekatı desteklediklerini vurgulayan Palandöken, operasyonun tek bir terörist kalmayıncaya kadar devam etmesi gerektiğini bildirdi. Türkiye’nin, Suriye ya da başka bir ülkenin toprağında gözünün olmadığına dikkati çeken Palandöken şunları kaydetti: ”Sınırlarımızın yanı başında bir terör koridorunun oluşmasına geçit verilmemelidir. Ülkemizin güvenliği için her türlü tedbiri almak en doğal ve meşru hakkımızdır. Operasyona destek veren tüm siyasi partilerimizi gönülden kutluyorum. Çünkü Zeytin Dalı hukuki, siyasi, ahlaki ve askeri açıdan doğru ve haklı bir harekattır. Harekatı gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetlerine başarılar diliyoruz. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan harekat, aynı zamanda bölge barışının tesisine de hizmet etmektedir. Operasyonun başarıyla sonuçlanması için dualarımız Mehmetçiklerimizle. Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda esnaf ve sanatkarlar olarak her zaman her türlü fedakarlığa hazırız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X