Esnaftan TSK’ya bağış kampanyası

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne mühimmat desteği vermek amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını kaydetti. 

Esnaftan TSK’ya bağış kampanyası

CEMAL KIRGIZ

Afrin harekatının, Türk Milleti’nin bütünlüğünün ve kararlılığının en büyük göstergesi olduğunu dile getiren Oda Başkanı İsmail Beki, “Ülkemize ve milletimize kanlı silahlarını çeviren terör örgütlerinin devletçilik paranoyaları ve bunları destekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmak, terör koridorunu yerle bir etmek Türk milletinin boynunun borcudur. 

Bizler de Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak çorbada tuz misali, Türk Silahlı Kuvvetlerimize mühimmat desteği sağlamak amacıyla, esnafımız karının bir bölümünü TSK’ya bağışlıyor. Esnaf teşkilatı olarak kanımızla, canımızla, paramızla, duamızla, devletimizin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X