Et sektörüne yetişmiş ara eleman çalışması

Bursa Ticaret Borsası (BTB) 1. Meslek Komitesi üyeleri, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Et sektörüne yetişmiş ara eleman çalışması

Ziyarette, et sektöründe yetişmiş ara eleman sorununu çözüme kavuşturmak için sektöre personel yetiştirilmesi konusunda yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Bursa Ticaret Borsası (BTB) 1. Meslek Komitesi üyeleri, Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Karacabey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar ile birlikte öğretim üyeleri Doç. Dr. Artun Yibar ve Kader Çetin de hazır bulundu.

BTB Meclis Başkanı Mehmet Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kırmızıay, Meclis Üyesi Cengiz Camcı ile BTB 1. Meslek Komitesi Üyeleri Mehmet Verep, Talat Vatan’ın yanı sıra sektör temsilcisi Salih Özgürler ve BTB Başkan Danışmanı Can Aydoğan’dan oluşan heyetin ziyaretinde, Karacabey Meslek Yüksekokulu’nun faaliyetleri hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyarette ayrıca, et sektörünün en temel sorunlarından biri olan yetişmiş ara eleman sorununu çözüme kavuşturmak adına gelecek dönemde sektöre personel yetiştirilmesi konusunda yapılabilecek çalışmalar ele alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X