Etkileyici bakışların sırrı!

Çarpıcı, etkileyici ve dramatik bakışların olmazsa olmazı kirpiklerimiz için neler yapabiliriz? Pek çok seçenek mevcut.

Etkileyici bakışların sırrı!

Herkesin kirpik yapısı farklıdır; kimi daha uzun, kimi daha seyrek, kimi daha kıvrık… Ancak şuna inanıyoruz; kirpikleriniz nasıl olursa olsun doğru maskara ile onları muhteşem gösterebilirsiniz. Bu noktada maskara seçerken baz almanız gereken nokta fırçalar. Size mini bir rehber hazırladık.
 

UZATAN VE KIVIRAN FIRÇALAR

Bu tip fırçalar ile kirpik kıvırıcılarına ihtiyacınız yok! Kıvrım veren maskaralar bunu yeterince sağlıyor. Yay biçimindeki fırçalar kirpikleri kıvırırken, jel yapıdaki formülleriyle kirpiklerin 24 saat yerçekimine meydan okumasını ve kıvrımlı kalmasını sağlıyor. Seçiminizi yay şeklinde kıl fırçalardan yana kullanın.
0x0-1514536647226.jpg

HACİM VEREN FIRÇALAR

Hacim veren maskaraların içinde yer alan minik naylon fiberler kirpiklere asılıyor ve kirpiklerin çok daha dolgun ve uzun olmasını sağlıyor. Maskaranızı çift kat uyguladıktan sonra kirpiklerinizin aldığı son görünüme inanamayacaksınız. Silikon fırçalara şans verin.
0x0-1514536657589.jpg

HEPSİNİ YAPAN FIRÇALAR 

Hayalinizdeki görünüm örümcek kirpiklerse size her etkiyi bir arada sunan bir maskara gerekiyor! Yani kirpikleri hem uzatacak, hem dolgunlaştıracak hem de birbirlerinden ayıracak. Koni şeklindeki fırçalarla kirpikleriniz ikonik model Twiggy’ninkiler gibi görünebilir.
0x0-1514536655933.jpg

UYGULAMALAR NELER?
 

Maskaralar sizi yeterince tatmin etmiyor ya da maskara sürme derdiyle uğraşmak istemiyorsanız tabii ki kirpikler için yapılabilecek uygulamalar da mevcut. Bizce denemeye değer! Ancak kirpiklerinizden olmamak için bu uygulamaları mutlaka iyi bir yerde ve uzman ellerde yaptırmak gerekiyor.
 

KİRPİK BOTOKSU 

Tırnak Butik, “kirpik botoksu” adını verdiği uygulaması yoğun ve dolgun kirpiklere sahip olmanızı sağlıyor. Altı etapta gerçekleşen ve bir saat süren uygulamanın ilk aşamasında kirpikler temizlenip yağdan arındırılıyor, ikinci aşamasında kişinin kirpiklerine uygun kalıplara kirpikler yerleştirilip aynı zamanda istediği şekil verilerek uzatılıyor, üçüncü aşamasında kirpiklere keratin desteği veriliyor, dördüncü aşamasında pigmentlerle rimel görüntüsü veriliyor. Beşinci aşamaya gelindiğinde ise botoks kolajen ile kirpikler kalınlaştırılıyor ve son aşamadaysa kirpikler vitamin ile besleniyor. Etkisi ise 6-8 hafta sürüyor.

gold.jpg

İPEK KİRPİK

WIB by Suna Dumankaya’nın Kurucusu Uzman Estetisyen Hacer Sağır, bakışlarıyla farkını ortaya koymak isteyenlere ipek kirpik uygulaması hakkında bilgiler veriyor: “İpek kirpik, saf ipekten imal edilen kirpik görünümündeki ince tüylerin, kirpik diplerine teker teker eklenmesi işlemidir. Uygulamada ipek kirpikler kişinin kendi kirpiklerinin diplerine özel medikal bir yapıştırıcı ile yapıştırılıyor. İpek kirpiklerin doğal bir görünüm sunması için yaklaşık 8 -15 milimetre uzunluğundaki çeşitli kalınlığa ve şekle sahip kirpiklerden uygun olanlar seçiliyor. Uygulama yaklaşık olarak bir buçuk saat sürüyor. Ancak doğru ve sağlıklı sonuçlar için uygulamanın profesyonel ve bu konuda eğitim almış kişiler tarafından uygulanması gerekiyor.”

original.jpg
 

TAKMA KİRPİKLERE ŞANS VERİN
 

Takma kirpik konusunda profesyonelleşmek için yönlendirmelerimizi dikkate alın.
 

Göz büyüklüklerimiz eşit olmadığı için bütün kirpiğin tam göz kapağımıza uygun ölçüde olmasını bekleyemeyiz. O nedenle gözün dış çizgisine taşmayacak şekilde keserek mutlaka kendi göz ölçünüze getirin.
 

Takma kirpiği takmadan önce kendi kirpiklerinizi de şekillendirin. Önce kıvırıcı ile kıvırın, ardından maskara uygulayın. Bu sayede takma kirpiğiniz kendi kirpiklerinizin üzerinde daha rahat şekil alır ve bütünlük sağlanır.
 

Takma kirpiğinizin dibine yapıştırıcıyı sürdükten sonra birkaç saniye birazcık kurumasını bekleyin. Böylece yapıştırıcı havayla aktive olacak ve kirpiğiniz daha sağlam yapışacak.
 

Kirpiği cımbızla tutun ve yerleştirmeye ortadan başlayın. Göz kapağınızın ortasına oturtun ve ardından kenarlarını sabitleyin.
 

Eğer yapıştırma konusunda halen sorun yaşıyorsanız yapmanız gereken kirpiğinizi üç eşit parçaya bölmek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X