‘Evde Tek Başına’ 28 yıl sonra geri döndü! Tek bir fark var…

90’lı yılların fenomen dizisi ‘Evde Tek Başına’da Kevin McCallister karakterini canlandıran Macaulay Culkin, 28 yıl sonra yeniden Google için kamera karşısına geçti.

‘Evde Tek Başına’ 28 yıl sonra geri döndü! Tek bir fark var…

Teknoloji devi Google, 1990 yılında vizyona giren “Evde Tek Başına” filmini, akıllı ev asistanı Google Home’a uyarladı. 28 yıl önce vizyona giren filmde Kevin McCallister karakterini canlandıran Macaulay Culkin, Google için tekrar kamera karşısına geçti.

YİNE YILBAŞINA EVDE YALNIZ GİRDİ

Şu anda 38 yaşında olan Macaulay Culkin, filmin orjinalinde olduğu gibi yine yılbaşı dönemine evde yalnız giriyor.
 

“BİR ETKİNLİĞİNİZ VAR: EVDE YALNIZ KALMAK”

 Culkin’in asistanına “Bugün takvimimde ne var?” demesiyle başlayan reklam filminde, Google Home, “Bir etkinliğiniz var: Evde yalnız kalmak” diye cevap veriyor. Google’ın Home cihaz serisi ile birlikte akıllı asistanı Google Asistan’ın da özelliklerinin tanıtıldığı videoda Kevin McCallister karakteri, filmin orjinalinde olduğu gibi eve girmeye çalışan hırsızları engellemeye çalışıyor.

HIRSIZLARI GOOGLE ENGELLİYOR

Ancak Culkin bu sefer hırsızları, “Hey Google, operasyon Kevin’i başlat” diyerek devreye soktuğu sesli komutlarını yerine getiren Google Asistan yardımıyla engelliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X