Facebook`ta tecavüzcü çetesi

İstanbul`da 13 yaşındaki kızını şiddetli, karın ağrısı nedeniyle hastaneye götüren baba, çocuğun 29 haftalık hamile olduğunun anlaşılması üzerine soluğu İstanbul Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü`nde aldı.

Facebook`ta tecavüzcü çetesi
Psikolog eşliğinde ifade veren küçük kız, internette Facebook’ta tanıştığı kişinin önce kendisine hediyeler aldığını, daha sonra tecavüz ettiğini anlattı. Küçük kız ardından başka kişilerin de tecavüzüne uğradığını söyledi.
 

İstanbul Çocuk Şube müdürlüğü ekipleri bir yandan kızın bilgisayarı ile sosyal meduya hesaplarını mercek altına alırken diğer yandan da zanlıları yakalamak üzere özel bir ekip kurdu. Ekip, küçük kıza tecavüz eden 8 kişinin kimliklerini kısa sürede belirledi. Eşzamanlı operasyonla yaşları 17 ile 50 arasında değişen 6 tecavüz şüphelisi, ruhsatsız 2 tabanca ile yakalandı. Kimlikleri belirlenen 2 kişi ise kaçmayı başardı.

 

Yakalananların sosyal medya hesaplarında yapılan inceleme sonucu zanlıların 14 ile 16 yaşlarında iki kız çocuğuna daha, benzer yöntemlerle tecavüz ettiklerini belirlendi.

 

Hamile kalan kız tarafından teşhis edilen 6 zanlı tutuklandı.

Habertürk

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X