Faciadan dönüldü! Kontrolü kaybeden TIR…

Bursa’da kontrolünü kaybeden TIR sürücüsü, önce metronun demirlerini ardından bir ambulansı biçti. Kazada TIR sürücüsü yaralandı.

Faciadan dönüldü! Kontrolü kaybeden TIR…

İHA’nın haberine göre, İzmir yolu Ataevler Metro İstasyonu mevkisinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR sürücüsü A.A., önce metro tellerine çarptı.

Çarpmanın ardından savrulan TIR, o sırada yoldan geçen ambulansa da vurarak durabildi. Kazada TIR sürücüsü yaralanırken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İzmir yolu felç olurken, kaza nedeniyle metro seferleri de aksadı. 

İzmir yolu Ataevler metro istasyonu mevkiinde yağış sebebiyle kayganlaşan yolda TIR sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda kaymaya başlayan TIR önce metro tellerine çarptı. Çarpmanın ardından savrulan TIR, o sırada yoldan geçen ambulansa vurarak durabildi. Kazada TIR’ın ön kısmı dorsesinden ayrılarak yola savruldu. TIR sürücüsü yaralanırken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kaza sebebiyle İzmir yolunda trafik felç olurken, ulaşım durma noktasına geldi. 

bursa-tir-002.jpg

bursa-tir-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X