Fakirliğin dibini gördüm

Bursalı oyuncu Bensu Soral, ailesinin bir dönem yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle parasızlığı da, bugünkü şöhreti sayesinde zenginliği de gördüğünü söyledi.

Fakirliğin dibini gördüm

PARANIN NE ÖNEMİ VAR?

Ezgi Mola’nın youtube kanalına konuk olan Bensu Soral, samimi açıklamalarda bulundu. Üniversite yıllarında ailesinin yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşadığını belirten Soral, ‘Bir dönemimiz çok güzel geçti, sonra sorluklar yaşadık. Fakirliğin dibini de gördüm ve kendi ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim. Şunu anladım ki paranın önemi yok. Kendini geçindirebilecek kadar kazanıyorsan bu sana yeter’ dedi. 

HEP RAPÇİ OLMAK İSTERDİM

Oyuncuculuğa adım atmadan önceki en büyük hayalinin rapçi şarkıcılığı olduğunu itiraf eden Bensu Soral, ‘Rap söylemek bana çok keyif veriyor. Moralim bozukken son ses rap dinler ve söylerim’ dedi. Kendini çok sabırlı ve disiplinli biri olarak tanımlayan Soral, ekranda artık güçlü kadın karakterleri canlandırmak istediği dile getirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X