Fark yaratıyorlar: 70-18

Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Bedensel Engelli Basketbol Bölgesel Ligi A Grubu’ndaki 6. maçında İstanbul Engelli Sporları Kulübü’nü zorlanmadan geçti ve 6. maçında 5. galibiyetini aldı.

Fark yaratıyorlar: 70-18

RECAİ UYSAL

Bedensel Engelli Basketbol Bölgesel Ligi A Grubu’nda mücadele eden Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü, evinde İstanbul Engelli Sporları Kulübü’nü 70-18 mağlup ederek başarılı grafiğini sürdürdü. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bursa ekibi, rahat bir galibiyet aldı ve 6’da 5 yaparak play-off şansını yükseltti.

ZORLANMADILAR

Ligde oynadığı son 4 maçı da kazanarak ikinci sırada bulunan Bursa Bedensel Engelliler Spor Kulübü, rakibi karşısında ilkyarıyı 38-8 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Bursa’nın tek engelli basketbol takımı, zorlanmadığı karşılaşmadan 70-18 galip ayrıldı ve 6. maçında 5. galibiyetini almayı başardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X