Fatih Mahallesi’nde doğalgaz sevinci

Orhangazi’nin merkez mahallesi olmasına karşın, Bursa-Yalova karayolunun güneyinde kalması nedeniyle yıllardır doğalgaz bekleyen Fatih Mahallesi sakinlerinin beklentileri mutlu bitecek.

Fatih Mahallesi’nde doğalgaz sevinci

Nevzat Okumuş

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ilçede bu yılın planlaması yapılan beş mahalleye doğalgaz kazı ve montaj çalışmalarının Gedelek Mahallesi’nin ardından Fatih Mahallesi’nde de başladığını ifade etti.

Armagaz firması tarafından yürütülen doğalgaz kazı çalışmalarında ekipler kazıların ardından çelik boru yerleştirme çalışmalarına başlayacak.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Mahalle Muhtarı Halil Genç ile birlikte Fatih Mahallesinde başlayan doğalgaz kazı çalışmalarını yerinde inceleyip, ekiplerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Çağlayan, “Gedelek ve Fatih Mahallelerinden sonra Örnekköy mahallemizde çalışmalar başlatılacak. Bu yıl içinde Yeniköy ve Çakırlı Mahallelerinin de doğalgaz kazıları tamamlanacak. Gelecek kış döneminde inşallah bu beş mahallemiz doğalgaz kullanımına başlamış olacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X