Fatih Terim’in 3,5 milyon Euro’luk davası başladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, sözleşmesi tek taraflı feshedildiği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federesyonu’na açtığı 12 milyon 950 bin liralık (3 milyon 500 bin Euro) tazminat talepli icra takibine yapılan itirazla ilgili davanın görülmesine

Fatih Terim’in 3,5 milyon Euro’luk davası başladı

İstanbul 17. İş Mahkemesi’ndeki duruşmada, tarafları avukatları temsil etti. Terim’in avukatı Rezan Epözdemir, karşı taraf ile sulh olma ihtimallerinin olmadığını belirterek, “Uyuşmazlık çözüm kurulunun görevi, kulüpler ve teknik adamlar arasındaki uyuşmazlıkları çözmek yönündedir. Ayrıca kurul TFF’nin bünyesindedir. Selahattin Aydoğdu (kebapçı) ile yaşanan olaya atıf yapılarak haklı nedenle sözleşmenin feshedildiğine ilişkin savunmayı kabul etmiyoruz” dedi.

7 MART’A ERTELENDİ

TFF avukatı Hüseyin Karaahmetoğlu davacı tarafla sulh olmak istemediğini ve davanın uyuşmazlık kurulunda çözülmesi gerektiğini söyledi. Avukat Karaahmetoğlu, Terim’in, TFF ile yaptığı görüşmelerde önce ‘istifa ettiği ve bir alacak talebi olmadığı’nı beyan etmesine rağmen, daha sonra fikir değiştirerek cezai şart talebinde bulunduğunu öne sürerek, bu konuyla ilgili tanık dinlenilmesini talep etti. Davaya ilişkin ara kararını açıklayan mahkeme, taraf avukatlarına delillerini sunmaları için süre vererek, duruşmayı 7 Mart’a erteledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X