Faty özür diledi

Beşiktaş karşılaşmasının son bölümünde oyuna girdikten sonra katkı koyamayan Ricardo Faty, dünkü idman öncesi takım arkadaşlarıyla konuştu. 

Faty özür diledi

Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, 2 günlük iznin ardından bu maçın hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesinde futbolcularını sahanın ortasında toplayan Fransız Teknik Adam Paul Le Guen öğrencilerine, ‘Cuma akşamından başlarsak çıkarılacak 2 sonuç var. Birincisi tempo çok yüksekti. İkincisi ise savaşmak çok iyidi. hepinizi mücadalenizden dolayı tebrik ederim’ dedi.

Batalla tedavi oldu

Futbolculardan söz alan ve morali bir hayli bozuk görünen Ricardo Faty, oyuna girdikten sonra katkı koyamadığı için takım arkadaşlarından özür diledi. Diğer oyuncularda Faty’ye destek verdi. Çalışmaya istasyonla başlayan yeşil beyazlılar, daha sonra yarı sahada şartlı minyatür kale oyun oynadılar. Çalışmaya sakatlığı nediniyle tedavi olan Pablo Martin Batalla çıkmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X