Fazıl Say uyanıklık yapıyor

Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulunan Özdemir Erdoğan, Türkiye’de konser salonlarının kendisine açılmadığını, bu yüzden de sanatını icra edemediğini açıklayan Fazıl Say’ın sponsor bulmak için bu yola başvurduğunu düşünüyor.

Fazıl Say uyanıklık yapıyor

SERHAT HALLAÇ

PARAYI BASTIRIR KONSER VERİRSİN

Olay TV’de Müziği Renkleri programına konuk olan Özdemir Erdoğan, yayın öncesi Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu. Yurtdışında kendisine verilen değeri Türkiye’de göremediğini ve konser salonlarının kapılarının  kapatıldığını iddia eden Fazıl Say’ı eleştiren Erdoğan, ‘Bu adam doğru konuşmuyor.

Çünkü konser vermek istiyorsan Türkiye’de yüzlerce konser salonu var. Bastırırsın parayı, istediğin yerde konser verirsin. Uyanıklık şu; salon için sponsor istiyor. Sen hem milletin değerlerine posta koyacaksın, ondan sonra da sponsor bekleyeceksin. Bu uyanıklıktır’ dedi. 

DEMET AKALIN’IN DURUMUNA ÜZÜLÜYORUM

56 yıllık sanat yaşamı boyunca istemediği hiçbir yerde konser vermediğini belirten Özdemir Erdoğan, günümüzde para kazanmak adına heryerde sahneye çıkan şarkıcıların durumuna üzüldüğünü belirtti.

Erdoğan, ‘Geçenlerde Demet Akalın’ı seyrettim. Yazık günah, kocası iflas ediyormuş, mecbur kadın oralarda şarkı söylemeye. Allah beni buna mecbur etmedi hiç. Müzik rehabilitasyon işidir. Gürültünün çok yükseldiği yerlerde yapılamayacak kadar değerlidir’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X