FBI verilerine göre ‘en tehlikeli’ burçlar neler?

Yabancı kaynaklı astroloji siteleri en tehlikeli burçlar listesini tartışıyor. FBI’ın veritabanı üzerinden suçlulara dayalı yapılan analizler sonucu burçların suç işleme eğilimlerinin belirlendiği iddia ediliyor.

FBI verilerine göre ‘en tehlikeli’ burçlar neler?

EN TEHLİKESİZ BURÇ İKİZLER

İkizler burcu istatistiklere göre en zararsız burç olarak kayıtlara geçmiş durumda… Değişken tavırlarından dolayı listede kendine daha üstlerde yer bulması beklenirken en az zararlı burç olarak kayıtlara geçmesi, inişli çıkışlı ruh halleri ile nam salmış bu burcun aslında kendinden başka kimseyi incitemediğini ortaya koyuyor gibi.

EN MASUM İKİNCİ BURÇ KOVA

Kurallı ve prensipli olmaya önem veren kova burçları en tehlikesiz ikinci burç olarak kayıtlara geçti. İnsanları ve olayları manipüle etme yetenekleri yüksek olan bu burcun mensupları, yaptıkları kötü işlerin üstünü örtebildikleri ve asla yakalanmadıkları için bu kadar masum gözüküyor da olabilirler.

aslan-758x474

EN ZARARSIZ ÜÇÜNCÜ BURÇ ASLAN

Çoğu zaman ortamdaki ilgiyi üzerinde toplamak isteyen hırslı bir burç olarak bilinen aslan en zararsız üçüncü burç olarak belirlendi. Aslan burcunda olup suç işleyen kişilerin verdikleri ifadeler incelendiğinde, burcun karakterine uygun bir şekilde işledikleri suçların çoğunun altında yatan sebebin “ilgi çekme” isteği olduğu ortaya çıkmış.

TERAZİ ZORUNLU KALDIĞI ZAMAN TEHLİKELİ

Adaletli, sabırlı ve kibar yapısıyla bilinen bir burç olan terazi; kova, aslan, ikizler gibi burçları geçerek dokuzuncu sıraya yerleşti. Terazi burçlarının en ilginç yönü işledikleri suçları keyiften değil zor durumda adaleti sağlama amaçlı işlediklerini dile getirmesi.

BAŞAK BURCU SEKİZİNCİ SIRADA

Titiz ve muntazam bir burç olan başaklar en psikopat sekizinci burç konumundalar. Yaptıkları işi en ince ayrıntısına kadar düşünen ve titiz hareket eden bu burç kanıtları yok etme ve yakalanmama konusunda başarılı olduğu düşünülüyor. Ayrıca başak burçlarının en çok “dolandırıcılık” konusunda sabıkalarının olması bu burçla ilgili başka bir detay.

yukselen-balik

BALIK BURCU DUYGUSAL AMA YUMUŞAK DEĞİL

Birçok kişi balık burcunun duygusallığı konusunda hem fikir. Ancak istatistiklere göre iyi kalpleriyle nam salmış balık burcu sanıldığı kadar masum değil ve hatta en garip ve korkutucu cinsten suçlular bu gruptan çıkıyor. Örneğin palyaço kılığıyla Amerikanın en meşhur suçlularından biri haline gelmiş ve filmlere dahi konu olmuş John Wayne Gacy bir balık burcuydu.

LİSTENİN ORTASINDA OĞLAK

Oğlak burcu listenin tam ortasında yer alıyor. Bu burç sayısal olarak ortalama civarda suçlu ve sorunlu kişi barındırsa da, içinde bulunan suçlular gelmiş geçmiş diğer suçlulara oranla çok daha fazla suç işleyenlerden kişilerden oluşuyor.

KOÇ BURCU İLK BEŞTE

Ani ve birden parlayan öfkeleri ile bilinen asi ve inatçı bir burç olan koçlar ilk beşte. Koç burçları işledikleri suçların çoğunu cinnet anında gerçekleşiyor ve sonrasında pişmanlık duyuyorlar.

BOĞA DÖRDÜNCÜ SIRADA

Öfkeleri, hırslı yapıları, gözü pek ve güçlü karakterleri ile bilinen boğalar, üst sıralarda yer alıyor. Saf kötülük ya da psikopatlıktan değil ancak kendilerine çıkar sağlama amaçlı suçlar işlemekten çekinmiyorlar. Bunu destekleyen bir diğer istatistik ise boğaların dolandırıcılık gibi parasal konularda daha çok suçlu çıkarması.

YAY, EN TEHLİKELİ BURÇLARDAN

Dünya üzerinde en az bulunan burç olmasına rağmen içinden bu denli fazla miktarda suçlu çıkarması yay burcunu gerçekten çok tehlikeli kılıyor. Açık ara suç aleminin kralı olan yay burcunun listede ilk sırada olmamasının tek sebebi suçlarının çoğunu kendisinin değil emrindeki diğer kişilere işletmiş olması. Etraflarındakilerin saygısını kazanıp liderliğini ilan eden yay burçları mafya babalığı, baronluk, hatta devlet başkanlığı gibi akıl almaz konumlar elde edebiliyorlar. Peşinden filmler, diziler çekilmiş ve mutlaka adını duyduğunuz suçluların çoğu yay burcuydu. (Pablo Escobar, Ted Budy, Lucky Luciano, Charles Bronson ve hatta Stalin)

yukselen-yay

AKREPLER EN TEHLİKELİ İKİNCİ BURÇ

Gizemli yapıları ve korkusuzlukları akrep burcunu istatistiksel olarak en tehlikeli ikinci burç yapıyor. Kendilerine yapılan kötülüğü asla unutmayan ve merhametsizliğe misli ile karşılık vermesi ile ünlü akrep burcuna mensup suçluların korkutucu yanı ise işledikleri suçların çoğunu kurban için acı verici yöntemlerle gerçekleştirmeleri. Dünyanın en ünlü psikopatlarından Charles Manson’ın da bir akrep burcu olması tabii ki tesadüf değil.

YENGEÇLERE DİKKAT

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Ani parlayan yapılarıyla yengeç burcu en çok hayat kaybına neden olacak şekilde suç işleyen birinci burç oldu. Ayrıca bu burcun sebep olduğu vakaların çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylerden kaynaklı. Yani yengeç burçları aniden parlayarak, kendilerini duygularına kaptırıyor ve önlenemez şeylere sebep oluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X